Forrige side

Hus
i Latour-Bas-Elne (66200) - Ref. 666V2969M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Ny

Hus i Latour-Bas-Elne
Spør om adressen, Hus med 2 soverom på 43 m²

€140 000

Pent hus i lukket domene med basseng, kun 5 minutter fra havet og nydelige sandstrender.

Hjörnehus i rekke med 43m2 boareal fordelt over to etasjer.
Grunn etasjen har oppholdsrom med åpent kjøkken (ca 19m2), og bad.
Etasjen over har 2 soverom (ca 9-9.5m2) og wc.
Utgang fra oppholdsrom til terrasse på 8.6m2. Privat hageflekk på 45m2.

Huset ligger fint til, privat og rolig, da det ikke er noen boenheter foran denne rekken. Ingen støy fra basseng området. Kort avstand til parkeringsplass og nær resepsjonen uten at det sjenerer.

Diverse:
Selges möblert.
Parkeringsplass medfölger.
Bygd 2012.
Norskeid.

Utleieavtale:
Huset selges med utleiekontrakt med Vacanceole (inntektsgaranti). Leieinntekten er omtrent tilstrekkelig for å betjene et standard/langsiktig lån (hvis man skulle ønske å låne i fransk bank som nåværende eier).
Leiekontrakten går ut desember 2021, etter dette kan ny 9 års utleieavtale tegnes, eller ny eier kan velge andre løsninger som (leie ut selv/kun selvbruk).

Med dagens utleiekontrakt, kan man bruke huset selv ca 90 dager i året og i perioden starten av april til starten av november (2 sammenhengende uker hver gang). Man betaler 60 €/uken for perioden man selv er der (om det er eget hus eller et lignende, som man kan få tildelt hvis man bestiller i siste øyeblikk og eget hus allerede er utleid). Om man ønsker å være der i perioden midten av juli-midten av august, er prisene høyere for eget bruk. Ta kontakt for mer detaljer.

Residensen:
Domenet har stort basseng område, terrasser, jacuzzi, treningsrom, kiosk, resepsjonslokale med betjening fra starten av april til slutten av oktober. Domenet har en fin beliggenhet i stille omgivelser, samtidig som det ligger sentralt til. Like i nærheten er der Casino supermarked, og flere flere restauranter. De vakre sandstrendene i Saint Cyprian er få km unna  (4-5) og innen 5 minutters kjøring. Ypperlig område for både sykling, golf og vannaktiviteter. Flott fjell/natur landskap innen kort kjøreavstand, ypperlig for fotturer for de som liker det.
 
Den nærmeste storbyen blir Perpignan, ca 20 minutter unna. I Perpignan er der togstasjon med hurtigtog (bla hurtigtog til Barcelona på 1t20min).

Mer detaljer

  • Oppholdsrom : 19 m²
  • Tomtestørrelse : 45 m²
  • Byggår : 2012
  • 2 soverom
  • 1 terrasse
  • 1 bad
  • 1 toalett
  • 1 parkering

Stikkord

  • svømmebasseng

Praktisk informasjon