Forrige side

Hus
i Luc-sur-Orbieu (11200) - Ref. 666V3753M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i Luc-sur-Orbieu
11, Hus med 7 soverom på 292 m²

€299 000

Elegant vingårdshus fra 1800-tallet  i en livlig landsby nær Lézignan Corbières,
Huset tilbyr 300 m² boareal bestående av 6/7 soverom, 3 bad, garasje, loft og hage på ca. 300 m² i en rolig blindvei, men i hjertet av landsbyen. Denne romslige eiendommen, som opprinnelig var to hus, har blitt modernisert de siste årene og drar nytte av moderne fasiliteter som sentralvarme og doble vinduer, samtidig som det beholder sjarmen og karakteren til de opprinnelige bygningene. Mange originale detaljer som gamle fliser. og marmorpeiser. Det er to innganger til huset, en hovedinngang fra blindveien foran huset og en sekundær inngang fra en gårdsplass, der det er parkering utenfor gaten. Hovedinngangen åpner inn mot en hall, til venstre for det er et soverom (for tiden brukt som kontor) med eget imponerende bad og walk-in closet. Til høyre for hallen er det en komfortabel salong som fører inn i en formell spisestue med marmorpeis. Spisestuen åpner ut mot en gang fra sekundærinngangen, som også fører til et rustikt kjøkken med en stor åpen peis, og til garasjen.
Det er to trapper som fører til første etasje. Trappen fra hovedinngangen fører til en gang som fører til 2 soverom, en andre stue med franske vinduer som åpner ut mot en liten balkong med utsikt over den andre inngangen, et kunstnerstudio, bad og separat toalett. Den andre trappen fører til en gang som åpner ut mot en gang som forbinder de to sidene av huset. På denne siden er det 3 andre soverom, hvorav det ene for tiden er hovedsoverommet og et dusjrom. Denne trappen fortsetter opp til loftet, som for tiden har to rom, som begge kan konverteres for ekstra boareal hvis ønskelig. Den sjarmerende hagen, atskilt fra huset med en liten blindvei (bare 3 meter bred), er stor nok til et svømmebasseng. Den har vakre tidstypiske funksjoner som den originale smijernporten og rekkverk og en pergola. Det er også et sommerkjøkken med spiseterrasse. Totalt sett er eiendommen i veldig god stand  Den er klar til å flytte inn, med potensial for videreutvikling hvis ønskelig, og vil utgjøre et romslig og komfortabelt hjem eller bed and breakfast-hotell.

Første etasje: Inngangsparti –14m² Stue –17,5m² Spisestue - 24,5m² Kjøkken - 17m² Vaskerom - 6m² Hall 2 - 8,6m² Soverom 1 / kontor - 18m² Tilstøtende dusjrom / omkledningsrom - 13m² Garasje - 85m² 1. etasje: Hall 1 - 4m2 Hall 2 - 10m² Soverom 2 - 27.5m² Soverom 3 - 11.6 m² Soverom 4 - 9.8m² Soverom 5 - 20m² Soverom 6 - 20m² Dusjrom - 4m² WC - 2m² Stue - 38m² kunstverksted - 26m² 2. etasje: Loft - 100m²
Generelt: Oljesentralvarme Noe dobbeltvinduer brønn med pumpe i hagen for gratis vann .

Sted: Luc sur Orbieu (Stor landsby med alle fasiliteter inkludert restaurant, kafé, to generelle butikker, bakeri og apotek, 2 minutter fra Lezignan Corbières, 20 minutter fra Narbonne, 40 minutter fra Carcassonne flyplasser og 1 time fra Béziers flyplasser og Perpignan)

Mer detaljer

  • Tomtestørrelse : 362 m²
  • Byggår : 1900
  • Varmt vann : oljefyring
  • Intern tilstand : god
  • 7 soverom
  • 1 terrasse
  • 3 bad
  • 3 toalett

Stikkord

  • butikker i gangavstand
  • vinduer med dobbellagsglass

Praktisk informasjon