Forrige side

Hus
i Nissan-lez-Enserune (34440) - Ref. 666V3642M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Ny

Hus i Nissan-lez-Enserune
34, Hus med 5 soverom på 169 m²

€339 000

Dette sjarmerende landsbyhuset ligger i hjertet av en livlig by i Hérault, og er det ideelle "lock and go" Huset tilbyr 169 m² boareal med 5 soverom, 3 bad, en vakker hage med svømmebasseng, flere terrasser og en stor garasje , alt på en tomt på ca 220 m².
Denne ulastelige og elegante eiendommen er ideell for alle som leter etter et feriehus i en typisk fransk by. Inngangen, gjennom hoveddøren, fører direkte inn i det fullt utstyrte kjøkkenet, som åpner ut mot spisestuen som fører til den inngjerdede hagen og svømmebassenget. En trapp fra spisestuen fører til første etasje med hovedsoverom og bad med badekar og dusj med tilgang til den vakre terrassen i 1. etasje. En annen trapp fører til 2. etasje med det andre og tredje soverommet på hver side av gangen. Noen få skritt ned er det andre badet til venstre og det fjerde soverommet, som for tiden brukes som kontor, til høyre. Videre, det femte soverommet med eget dusjrom til venstre og den romslige stuen til høyre. Den lyse stuen vender ut mot terrassen i 2. etasje. De to terrassene er forbundet med en utvendig metalltrapp som også fører til hagen i første etasje og til svømmebassenget.
Uteområdet er i perfekt størrelse og inkluderer spiseplass, en gresstapesert hage med klatreplanter, et 5m x 3m svømmebasseng og et salongområde.
Fra spisestuen, til venstre, fører en dør til garasjen i en dobbel høyde på 63m² med separat toalett.
Denne eiendommen er klar til å flytte inn med en gang og vil være ideell som et familiehjem eller som et fritidshus med utleiepotensial.
Grunnplan:
Inngang / kjøkken / spisestue - 21,73 m²
1.:
Hovedsoverom suite - 14,53 m²
Gang - 6,74 m²
Bad - 16,74 m²
Terrasse - 9,8 m²
2. etasje:
Soverom 2 - 20.49 m²
Soverom 3 - 17.91m²
2. etasje :
Dusjrom - 6,1 m²
Soverom 4 / kontor - 10,67 m²
Soverom 5 + eget dusjrom - 11,21 m²
Stue / stue - 20,68 m²
Terrasse - 5 m²
Ytre:
Lukket hage med svømmebasseng - 92m²
Garasje - 63 m²
Diverse:
Røykvarsler
Jordskatt rundt 970 € 
Plassering :
Nissan lez Ensérune - Livlig landsby / by nær det historiske stedet for Oppidum d'Ensérune og stedet for flere historiske steder, med alle fasiliteter, inkludert restauranter, bar, bakeri, supermarkeder osv., 10 minutter fra byen Béziers, 20 minutter fra Narbonne , mindre enn en halv time fra Béziers flyplass og Middelhavets strender, 1 time fra Montpellier og mindre enn 2 timer fra den spanske grensen.

Mer detaljer

  • Tomtestørrelse : 220 m²
  • 5 soverom
  • 3 terrasser
  • 3 dusjrom
  • 3 toalett
  • 3 garages

Stikkord

  • svømmebasseng
  • butikker i gangavstand

Praktisk informasjon