Forrige side

Hus
i Sallèles-d'Aude (11590) - Ref. 666V3473M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i Sallèles-d'Aude
Languedoc, Hus med 4 soverom på 251 m²

€387 000

FLOTT RENOVERT BYHUS MED TO BOENHETER OG LITE SVØMMEBASSENG I KOSELIG LANDSBY

Renovert byhus bestående av 2 sammenhengende bygninger med garasje, 2 gårdsrom og et dypt svømmebasseng.Boarealet er på til sammen cirka 265 m²  og tomten er på 334 m² .
Bygningene består av et elegant hovedhus med 3 soverom og en selvbetjent ett-roms leilighet i den andre bygningen. De originale smijernportene åpner inn mot den første gårdsplassen hvor man finner inngangen til hovedhuset. I første etasje i hovedhuset fører inngangsdøren inn til en lys åpen stue / kjøkken. Det nylig installerte kjøkkenet har moderne preg og hvitevarer med kvalitet som feks en uttrekkbar vifte. Det er arkader på hver side av kjøkkenet som åpner ut mot spisestuen. Her finner man også et bar område. Det er skyvedører i glass langs spiseplassen som fører ut til den andre gårdsplassen. Sistnevnte er mer isolert og har et nytt svømmebasseng. Fra stuen har du tilgang til de øvre etasjene og en garderobe / vaskerom.
I andre etasje er det en lang korridor med dører inn til 2 soverom og et lekkert felles bad. I enden av hallen fører en glassdør ut til en solrik terrasse som binder de to husene sammen. Herfra ser man ned til gårdsplassen. I øverste etasje er det en stor suite med tilstøtende bad som skal ferdigstilles.
Leiligheten, som er på 62 m² boareal, ligger i første etasje i den andre bygningen over garasjen. Den har en uavhengig inngang via en ekstern steintrapp fra forhagen og også via gangveien som forbinder husene. Leiligheten har en stor stue med åpen planløsning og en mesanin med soverom. Leiligheten har egen terrasse med innebygd steingrill.
Eiendommen ligger i hjertet av den populære og turistiske landsbyen, i en isolert enklave. Eiendommen har nylig blitt pusset opp til en meget høy standard. Den er derfor klar til å flyttes inn med bare loftet på hovedhuset som skal bør ferdigstilles. Et flott ensemble med store muligheter for inntekt i sommer halvåret. 
Hovedhuset:Kjøkken, stue, spisestue - 51m²,Spisestue / bar - 20 m²
Omkledningsrom / vaskerom - 8 m²
1.Soverom 1 - 16m², Soverom 2 - 16m², Dusjrom - 9m² ,Hall / korridor - 13 m²
2.Hovedsoverom suite - 42m², Tilstøtende dusjrom - 9 m², Landing - 4m²
Leiligheten: Garasje - 53 m²
1.:Stue - 41m² inkludert 8m² kjøkken, Dusjrom - 5,4 m²
WC - 53m², 2. / mellometasje: Soverom - 10 m²
Mezzanine - 28m² (inkludert 16m² med 2m under tak)
Uterom: 
Hage - 103m², Bakgård - 46m² (med 4mx2m svømmebasseng)
Terrasse / gangvei i første etasje - 34 m²
Diverse: 
Bygass sentralvarme, doble vinduer, nytt tak for under 10 år siden.

Plassering :
Sallèles d'Aude - Vakker og innbydende landsby med over tusen års historie, på kanten av Canal du Midi med alle butikker, 3 restauranter, matbutikk, bakeri og et stort supermarked, 15 minutter fra Narbonne og motorveiene, 30 minutter fra Béziers, 45 minutter fra Carcassonne, 45 minutter fra Perpignan og 30 minutter fra strendene.

Delegering av mandat
200870016

Mer detaljer

 • Tomtestørrelse : 334 m²
 • Varmt vann : gass
 • Intern tilstand : meget god
 • 4 soverom
 • 2 terrasser
 • 1 bad
 • 2 dusjrom
 • 3 toalett
 • 1 garasje

Stikkord

 • svømmebasseng
 • Plage à 30 min
 • butikker i gangavstand
 • Double vitrages

Praktisk informasjon