Forrige side

Herskapshus
i Saverdun (09700) - Ref. 666V4887M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Ny

Herskapshus i Saverdun
09, Herskapshus med 9 soverom på 471 m²

€1 390 000


1600-talls herskapshus med to tårn, totalrenovert 471m² (inkludert to gîtes), ved foten av Pyreneene, 50 km sør for Toulouse, på omtrent 2 hektar land med  vakker hage med svømmebasseng, stort uthus,  omgivelser uten naboer, spektakulær utsikt over Pyreneene og det omkringliggende landskapet.
Hovedhus – 342m2: Entré, dusjrom (dusj, servant) med WC, fullt utstyrt  Neptune-kjøkken med Falcon kokekar, stue med praktfull peis utstyrt med vedovn.  Vaskerom.
1. etasje: To hovedsuiter: en ensuite med bad og omkledningsrom, den andre suiten med bad, walk-in dusj og separat WC. 2 store soverom. Familie bad med WC. Flott landing.
Andre etasje: Stort musikkrom. 2 store soverom med vask, bad med WC.

 Gîtes:
Gite 1 - 76m2: veldig fin veranda med fullt uttrekkbare dører (bygget av en håndverker og utmerket for å gjenvinne varmen fra solen om vinteren), stue, 2 soverom. Dusjrom og separat WC.
Gîte 2 – 53,5m2: Stue/kjøkken, soverom, repos med soveplass og dusjrom, WC.
Hele bygningen er i utmerket stand, i en herregårdsstil over 240 år gammel, den har blitt renovert i løpet av de siste 15 årene med luksus og kvalitetsmaterialer.
Nylig lagt  tak med 2 nye takvinduer installert og utmerket isolasjon (4 lag isolasjon (aluminium, glassull, sandwichpanel...), doble vinduer i hele... Gass sentralvarme med kondenserende kjele, pelletskamin og komfyr (Jotul), bad laget av en håndverker med jacuzzi
Renoveringsarbeidet inkluderer også nye gulvbelegg eller naturlige belegg på veggene Sanering ved septiktank og fyto-rensing
Eksteriør: svømmebassenget med fantastisk utsikt over Pyreneene, over 12m i lengde med variabel dybde , saltsystem med nytt polyesterbelegg (som varer i 30 år), kan  varmes opp takket være 3 solcellepaneler.
De vakkert anlagte hagene med mange arter (totalt mer enn 4000 trær inkludert mange frukttrær som produserer kirsebær, epler, pærer, plommer. .. busker og hekker i tillegg til mange gress, urter og blomster), en grønnsakshageplass som kan forstørres, gjør det til et veldig spesielt sted for dyreliv inkludert sommerfugler og fugler.
.Tomten er terrassert og er derfor tilgjengelig til fots eller med firehjuling, den er dobbelt lukket og er utstyrt med en automatisk dobbelpunktport og berøringsplate.
Uthusene: 146m2 hangar delvis lukket med to verksteder og en garasje ... utstyrt med vann og elektrisitet. Denne bygningen har et nytt ståldekketak delvis utstyrt med 60 solcellepaneler som produserer 13 til 14 kWh for en årlig inntekt på 7000 euro, og kontrakten utløper for 2035. Tre små tilfluktsrom for dyr. Ingen vei i nærheten, adkomst via privat vei, en del av denne er nylig asfaltert og ligger i en blindvei. I tillegg har denne eiendommen en brønn og en 18m2 sisterne for gjenvinning av regnvann som forsyner automatisk vanning), en fontene foran huset, høykvalitets utvendig belysning... Høyt potensial for et familiehjem.

Les gjennom vår kjøperguide på 354 sider på www.franskbolig.no
 

Mer detaljer

 • Tomtestørrelse: 20000 m²
 • Hoved himmelretning: sør
 • Utsikt: Landlig
 • Kjøkken: utstyrt
 • Varme: gass
 • Ekstern tilstand: renovert
 • 9 soverom
 • 3 bad
 • 2 dusjrom
 • 5 toalett
 • 1 garasje

Stikkord

 • svømmebasseng
 • stille og rolig

Juridisk informasjon

Praktisk informasjon