Forrige side

Hus
i Siran (34210) - Ref. 666V3272M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i Siran
34, Hus med 4 soverom på 197 m²

€169 000

ROMSLIG STEINHUS MED TERRASSE, ATELIER OG LITEN BAKGÅRD I EN KOSELIG LANDSBY I MINERVOIS

Stort steinhus som ligger i hjertet av sjarmerende Minervois, tilbyr nesten 200 m² boareal. Det består av 4 store soverom, 2 dusjrom og et kunstverksted med takterrasse og en liten gårdsplass i første etasje.
Dette romslige familiehuset er velutstyrt og har blitt modernisert de siste årene. Huset har fått nytt tak, isolasjon og et oppdatert elektrisk system. Inngangspartiet fører til stuen til høyre, et kjøkken / spisestue til venstre som deretter fører til et stort kunstverksted med dusjrom og separat toalett. Stuen er av god størrelse med terrassedører som fører til en liten gårdsplass. Kjøkkenet er godt proporsjonert og har en fungerende Languedoc-peis. Kunststudioet er lett og luftig, med egen inngang, noe som gjør det perfekt for å leie en utleiedel eller ha utstillinger hvis ønskelig.
Trappen fører til 2ndre  etasje med 3 store doble soverom, dusjrom, omkledningsrom og separat toalett. Soverom 3 (for tiden brukt som stue) er veldig stort med dobbelt høyde i taket, peisovn og en mesanin.
I øverste etasje er det et romslig sommerkjøkken / stue som åpner ut mot en sørvendt terrasse på venstre side med utsikt over landsbyen og en mellometasje til høyre som åpner ut mot stuen.
Denne eiendommen er ideell for de som leter etter et stort familie hjem. . Huset er i god stand og nær landsbyens fasiliteter.
Generelt: Oljefyr sentralvarme og vedovn, Nettdrenering

Plassering:
Siran - En pen, populær landsby i Minervois, med matbutikk, bakeri, postkontor, flere vingårder, chateau-hotell og restaurant, utmerket bar / restaurant i sentrum som er vert for utendørsarrangementer i sommermånedene. Høyhastighets fiberoptisk internett i hele landsbyen. Omgitt av andre vakre landsbyer, inkludert landsbyen Olonzac 10 minutter unna, Homps på Canal du Midi 13 minutter unna, den romerske byen Narbonne 40 minutter unna og den berømte katharbyen Carcassonne og dens flyplass.

Delegering av mandat

Mer detaljer

  • Tomtestørrelse : 120 m²
  • Utsikt : Landlig
  • Intern tilstand : god
  • 4 soverom
  • 1 terrasse
  • 2 bad
  • 2 toalett

Stikkord

  • butikker i gangavstand

Praktisk informasjon