Forrige side

Hus
i Vendres (34350) - Ref. 666V3878M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i Vendres
34, Hus med 3 soverom på 65 m²

€179 950

Sjarmerende landsbyhus med utsikt over lagune og hav i det fjerne - flott beliggenhet noen få km fra havet!

VIRTUELL VISNING / VIDEO TILGJENGELIG, TA KONTAKT.

Huset:
Huset har ca 60m2 fordelt over to plan:
Grunnetasjen har stue (22m2) og kjøkken (6m2), wc og bodplass.
2 etasjen har to soverom hvorav ett med flott utsikt over lagunen og havet i det fjerne. Der er også et 3 rom i samme etasje som vi vil kalle kontor da det ikke har størrelsen til å bli kalt soverom (7m2), men det kan også brukes til soverom (tilfellet i dag).
Flott bad, hel renovert.

Huset byr på mye sjarm og karakter, både innvendig og utvendig. Det ligger stille til i høyden av landsbyen, ved en plass med utsikt og helt uten gjennomkjøring. Man kan sette ut sommer møbler og benytte seg av plassen utenfor huset. Herfra kan man nyte den flotte utsikten mot lagune og det åpne naturlandskapet. På solrike dager, kan man også se havet i det fjerne. 

Diverse:
Eiendomsskatt : 397 €
Oppvarming: elektrisk (nyinstallasjon 2009 + 2014 i 1. etasje
Himmelretning: syd  
Standard: renovert 2014

Beliggenhet:
Vendres er en liten typisk fransk landsby som ligger i Herault, ved kysten, ca 15 min fra Beziers. Det er en liten landsby, men man har basic fasiliteter (bla 2 bakerier) og landsbyen har sin egen sjarm med hyggelig marked hver uke. Man kan sykle fra landsbyen og til de flotte sandstrendene i Vendres plage, ca 5 km fra landsbyen. Kort avstand er der også til de koselige nabolandbyene Serignan (3 km) og Valras plage (6 km) hvor man finner et større utvalg restauranter og butikker, samt ukentlig marked. For ikke å forglemme de flotte brede sandstrendene som stedene byr på.
Flott område også både for sykling og fotturer.

Tilgang:
Det er lett å ta seg til Vendres da det er relativt kort avstand fra motorveien, regn ca 50 min til flyplassen i Montpellier, ca 2 timer til flyplassen i Marseille og ca 1t50 til flyplassen i Toulouse. Andre større flyplasser med direkterute til flere norske byer er f eks Barcelona ca 2.5-3 t unna.  

 

Mer detaljer

  • 3 soverom
  • 1 dusjrom
  • 1 toalett

Stikkord

  • havutsikt
  • stille og rolig

Praktisk informasjon