NYBYGG - LETTERE, BILLIGERE OG TRYGGERE FOR KJØPEREN

Hvorfor kjøpe nytt? Hvorfor er det enda smartere nå i disse koronatider?

SCANDINEUF, LE SPECIALISTE DU NEUF SUR LE POURTOUR MEDITERRANÉEN . Du betaler over en lengre periode, i opp til to år
. Du trenger ikke å dra på visning, all informasjon du trenger får du direkte i e-postkassen
. Siste miljøvennlige normer, noe som bl.a. gir en betydelig billigere strømregning og et behageligere inneklima
. Lydisolasjon etter siste normer, som er atskillig strengere enn før - ikke sammenlignbart med lydisolasjon i eldre boliger
. Svært reduserte kjøpsomkostninger
. I de fleste tilfeller ingen eiendomsskatt de to første årene
. Mange gode garantier, opp til ti år etter kjøpstidspunktet
. Stor fleksibilitet mtp valg av innredning, utstyr og tilbehør i boligen selv
 

Hvor kan du lete etter eiendommer under oppføring?

I middelhavsområdet kan du først sjekke vårt utvalg, se under. Dette er bare noen få eksempler på alle prosjekter vi har tilgang til:
RIVIERA
PROVENCE
LANGUEDOC: HERAULT, PYRENEES ORIENTALES

Nybyggprosjektene vi annonserer på denne nettsiden er bare et lite utvalg for å vise hva man kan få til hvilken pris. Vi har tilgang til alle boliger under oppføring i hele Middelhavsområdet, så det er bare å fortelle oss hva du leter etter, så finner vi det dersom det finnes. En god start kan være å fylle ut dette online skjemaet, så hører du fra oss.
Spesialister på nybygg gjennom Scandineuf i Sør-Frankrike

Hvorfor skal du bruke en nybygg spesialist fremfor en hvilken som helst eiendomsmegler, eller fremfor å handle direkte med utbyggeren?
- Lavest mulig pris: Om du prøver å forhandle prisen direkte med utbyggeren er det sannsynlig at du ikke får noe som helst i rabatt. Våre spesialister på nybygg vet hvordan de skal forhandle fram en kundefordel.
- Kvalifisert utvalg av eiendommer: Det betyr for eksempel at vi kan fraråde deg å kjøpe en bestemt bolig eller i et bestemt prsjekt (utbygger med dårlig rykte, byggekvalitet under det du betaler for, risiko for forsinkelse, valg av riktig seksjon, beliggenhet, overprising osv.)
- Profesjonell oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen inkl. gjennomlesning av kontrakter og dokumenter av jurist, samt praktisk, teknisk og administrativ bistand
- Gode råd hele veien av en spesialist på nybygg fra norsk-franske Scandineuf
- Ingen ekstra kostnad, kun besparelser
- Mulighet for å undertegne bransjens eneste boligkjøperforsikring, en forsikring med mange ekstra fordeler. For nybygg tilbyr vi 50% rabatt i 2020 det første året. Forsikringsproduktet er skreddersydd for våre kunder av to toneangivende forsikringsselskaper i Frankrike.

 

NYBYGG GJENNOM NYBYGGSPESIALISTEN SCANDINEUF
BILLIGERE - TRYGGERE - LETTERE

 

01 octobre 2020