Profesjonelle eiendomstjenester trenger ikke være dyre, og kan til og med være kostnadsfrie!

Hvis du er en kjøper

Ønsker du at vi skal lete for deg gjør vi dette kostnadsfritt.

Har du funnet en bolig hos en salgsmegler (skandinavisk, engelsk eller fransk) kan vi formidle denne, som regel uten at det skal koste deg noe. Spør oss først.

Når du ansetter oss som mellomledd får du: Planlegging av visninger, visningstjenester, hjelp med å betale lavest mulig pris, innhenting av dokumenter og opplysninger som hverken selgeren eller salgsmegleren er pliktet til å levere, tips og råd hele veien fram til overtakelsen, gjennomgang av alle dokumenter og kontrakter, m.m. Alt dette uten at det koster deg noe.

franskbolig.no finner du mer informasjon om hva vi kan tilby av tjenester for kjøperen samt hvor mye det eventuelt koster.


Hvis du er en selger

Vi tilbyr flere alternativer for å selge din eiendom enn en hvilken som helst megler. Detaljene finner du på scandimmo.fr eller ved å spørre oss. Kort sagt:
  • «No cure, no pay» uten eksklusiv avtale: 5,90% av salgsbeløpet, inkl. markedsføring på langt flere boligportaler enn de fleste meglerne velger å markedsføre på, visninger, salgstiltak, utsendelse av boligen til den største kjøperbasen i Skandinavia m.m.

  • «No cure, no pay» med eksklusiv avtale: 4,90% av salgsbeløpet.

  • «Norsk modell»: 2,95% av salgsbeløpet. Du betaler for salgsoppgave, takst, visningstjenester og markedsføring.

  • Salg på egenhånd: Vi ansettes som rådgivere og tjenesteytere. Priser er «à la carte» etter behov: fotograf, styling, salgsoppgave, redigering av annonse, utforming og bestilling av salgsplakat, annonsering, svar på henvendelser, bistand med budprosessen, assistanse gjennom salgsprosessen, hjelp med den finansielle delen (fordeling av lokale skatter og evt. fellesutgifter med kjøper, oppgjør, osv.)


Hvis du allerede eier en eiendom kan du besøke franskbolig.no for å få en oversikt over alt vi kan hjelpe deg med.

19 september 2018