Profesjonelle eiendomstjenester trenger ikke være dyre, og kan til og med være kostnadsfrie!

Hvis du er en kjøper

Ønsker du at vi skal lete for deg gjør vi dette kostnadsfritt.

Har du funnet en bolig hos en salgsmegler (skandinavisk, engelsk eller fransk) kan vi formidle denne uten ekstra kostnader for deg hvis salgsmegleren ikke kjenner deg fra før. Du får profesjonell bistand gjennom hele kjøpsprosessen uten å måtte betale for den. Kjenner megleren deg fra før, kan vi assistere ihht vår prisliste.

Når du ansetter oss som mellomledd får du: Planlegging av visninger, visningstjenester, hjelp med å betale lavest mulig pris, innhenting av dokumenter og opplysninger som hverken selgeren eller salgsmegleren er pliktet til å levere, tips og råd hele veien fram til overtakelsen, gjennomgang av alle dokumenter og kontrakter, m.m. IKKE MINST FÅR TIL TILBUD OM EN BOLIGKJØPERFORSIKRING SOM ER LANGT BEDRE ENN DEN DU KJENNER TIL I NORGE, OG SOM VI ER ALENE OM Å TILBY!

franskbolig.no finner du mer informasjon om hva vi kan tilby av tjenester for kjøperen.

Hvis du er en selger

Vi tilbyr flere alternativer for å selge din eiendom enn en hvilken som helst megler. Detaljene finner du på scandimmo.fr (på fransk) eller ved å spørre oss. Kort sagt:
  • «No cure, no pay» uten eksklusiv avtale: Profesjonell markedsføring på langt flere boligportaler enn de fleste meglerne velger å markedsføre på (Europa, Frankrike, engelsktalende land, Frankrike), visninger, salgstiltak, utsendelse av boligen til den største kjøperbasen i Skandinavia m.m.

  • «No cure, no pay» med eksklusiv avtale: Samme som over til en lavere pris, pluss en rekke premiumtjenester som vi kan fortelle deg mer om.

  • «Norsk modell»: Du betaler kun for salgsoppgave, takst, svar på henvendelser, visningstjenester og markedsføring. Vi tar oss av resten, til en pris som er lik den du betaler for å selge en norsk eiendom.

  • Salg på egenhånd: Vi ansettes som rådgivere og tjenesteytere. Priser «à la carte» etter behov: fotograf, styling, salgsoppgave, redigering av annonse, utforming og bestilling av salgsplakat, annonsering, svar på henvendelser, bistand med budprosessen, assistanse gjennom salgsprosessen, hjelp med den finansielle delen (fordeling av lokale skatter og evt. fellesutgifter med kjøper, oppgjør, osv.)

Hvis du eier en eiendom i Frankrike kan du besøke franskbolig.no for å få en oversikt over alt vi kan hjelpe deg med.

24 mars 2020