Profesjonelle eiendomstjenester trenger ikke være dyre, og kan til og med være kostnadsfrie!

Hvis du vurderer å kjøpe en fransk eiendom
Ønsker du at vi skal lete etter bolig for deg, gjør vi dette kostnadsfritt.

Har du funnet en bolig hos en salgsmegler (skandinavisk, engelsk eller fransk) kan vi formidle denne uten ekstra kostnader for deg hvis salgsmegleren ikke kjenner deg fra før. Du får profesjonell bistand gjennom hele kjøpsprosessen uten å måtte betale for den. Kjenner megleren deg fra før, kan vi assistere i henhold til vår prisliste.

Når du engasjerer oss som mellomledd får du: Planlegging av visninger, visningstjenester, hjelp med å betale lavest mulig pris, innhenting av dokumenter og opplysninger som hverken selgeren eller salgsmegleren er pliktet til å levere, tips og råd hele veien fram til overtakelsen, gjennomgang av alle dokumenter og kontrakter, m.m.

Ikke minst får du tilbud on en boligkjøperforsikring som er langt bedre enn den du kjenner til i Norge, og som vi er alene om å tilby.

franskbolig.no finner du mer informasjon om hva vi kan tilby av tjenester for kjøperen.

Hvis du skal selge en fransk eiendom
Ønsker du hjelp til å selge, tilbyr vi flere alternativer enn en hvilken som helst megler. Detaljene finner du her:

  • «No cure, no pay» uten eksklusiv avtale: Profesjonell markedsføring på langt flere boligportaler enn de fleste meglerne velger å markedsføre på (Europa, Frankrike, engelsktalende land, Frankrike), visninger, salgstiltak, utsendelse av boligen til den største kjøperbasen i Skandinavia m.m.
  • «No cure, no pay» med eksklusiv avtale: Samme som over til en lavere pris, pluss en rekke premiumtjenester som vi kan fortelle deg mer om om du tar kontakt.
  • «Norsk modell»: Du betaler kun for salgsoppgave, takst, svar på henvendelser, visningstjenester og markedsføring. Vi tar oss av resten, til en pris som er lik den du betaler for å selge en norsk eiendom.
  • Salg på egenhånd: Du hyrer oss som rådgivere og tjenesteytere. Priser «à la carte» etter behov: fotograf, styling, salgsoppgave, redigering av annonse, utforming og bestilling av salgsplakat, annonsering, svar på henvendelser, bistand med budprosessen, assistanse gjennom salgsprosessen, hjelp med den finansielle delen (fordeling av lokale skatter og evt. fellesutgifter med kjøper, oppgjør, osv.)

Hvis du eier en eiendom i Frankrike kan du besøke franskbolig.no for å få en fullstendig oversikt over alt vi kan hjelpe deg med.

19 mai 2021