NYBYGG - LETTERE, BILLIGERE OG TRYGGERE FOR KJØPEREN

I kjøperguiden vår kan du lese om nybygg (kapittel 15). Om du lurer på hvorfor mange kjøper nyoppførte boliger i Frankrike, finner du noen svar under:
. Du betaler over en lengre periode, i opp til to år
. Du trenger ikke å dra på visning, all informasjon du trenger får du direkte pr e-post
. Siste miljøvennlige normer, noe som bl.a. gir en betydelig billigere strømregning og et behageligere inneklima
. Lydisolasjon etter siste normer, som er atskillig strengere enn før - ikke sammenlignbart med lydisolasjon i eldre boliger
. Svært reduserte kjøpsomkostninger (du sparer ca. 4% til 5% av kjøpsprisen)
. I de fleste tilfeller ingen eiendomsskatt de to første årene
. Mange gode garantier i ti år etter kjøpstidspunktet
. Stor fleksibilitet mtp valg av innredning, utstyr og tilbehør i boligen selv

Hvor kan du lete etter eiendommer under oppføring?
På denne nettsiden finner du en rekke nye prosjekter. Ønsker du en større oversikt kan du prøve denne nettsiden fra vår partner Proprioprems, som peker på hvor det bygges nytt. Du får ingen informasjon om prosjektet annet enn en indikasjon på prisklassen, men vi sender deg det du trenger å vite: Velg først en by eller søk på kartet. Når du har funnet noe som kunne vært interessant, send oss en mail til info@franskmegling.no, så henter vi informasjon for deg.

Hvorfor skal du bruke en nybygg spesialist fremfor en hvilken som helst eiendomsmegler, eller fremfor å handle direkte med utbyggeren?
- Lavest mulig pris: Om du prøver å forhandle prisen direkte med utbyggeren er det sannsynlig at du ikke får noe som helst i rabatt. Våre spesialister på nybygg vet hvordan de skal forhandle fram en kundefordel.
- Kvalifisert utvalg av eiendommer: Det betyr for eksempel at vi kan fraråde deg å kjøpe en bestemt bolig eller i et bestemt prsjekt (utbygger med dårlig rykte, byggekvalitet under det du betaler for, risiko for forsinkelse, valg av riktig seksjon, beliggenhet, overprising osv.)
- Profesjonell oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen inkl. gjennomlesning av kontrakter og dokumenter av jurist, samt praktisk, teknisk og administrativ bistand
- Gode råd hele veien av en spesialist på nybygg
- Ingen ekstra kostnad, kun besparelser
- Mulighet for å undertegne bransjens eneste boligkjøperforsikring, en forsikring med mange ekstra fordeler. Forsikringsproduktet er skreddersydd for våre kunder av to toneangivende forsikringsselskaper i Frankrike, AXA og GROUPAMA.

Du kan også ta direkte kontakt med vår spesialist på nybygg, Alexis.

07 février 2024