franskmegling.no er den største eiendomsportalen på norsk med eiendommer i Frankrike

Det er også boligportalen til den største skandinaviske boligjegeren ("property hunter") siden 2007, FranskBolig.

Du finner FranskBolig på facebook med en jevn strøm av nyheter vedr. skatt, arv, forsikring, utleie, boligmarkedet, praktisk informasjon, eiendommer til salgs m.m.

Ønsker du å selge en eiendom i Frankrike har vi dyktige norsktalende meglere langs hele middelhavskysten som vil kunne hjelpe deg, men vi bistår også med salg andre steder i Frankrike. Vi har gode priser og bruker mye tid, energi og penger for å gjøre eiendommen din synlig og attraktiv overfor kjøperne.

Er du ute etter en bolig i Frankrike kan du enten be noen lete for deg, eller lete selv. Hvis du har prøvd å lete selv i «jungelen» av boligannonser på nettet, uansett språk, ble du kanskje ikke klokere: Misvisende oversettelser, stor variasjon i opplysninger som gis om en bestemt bolig i to ulike annonser, dårlige bilder, mangelfulle annonsetekster, eiendommer som er solgt for lengst, mislykkede forsøk på å komme i kontakt med en av salgsmeglere (eller selgeren), osv. Vi gjør noe med saken:

  • Alle annonsetekster på franskmegling.no er oversatt manuelt til skandinavisk (som regel norsk) av profesjonelle oversettere.

  • Utvalget vi presenterer er ikke tilfeldig: Det er eiendommer som våre skandinaviske kunder har bedt oss finne for dem. Det er derfor store sjanser for at de oppfyller dine ønsker også.

  • Det er lett å komme i kontakt med oss på ditt språk for å be om mer informasjon om en eiendom, uavhengig av om du har funnet den på vår eiendomsportal eller et annet sted.

Ikke minst får du bistand på "kjøpersiden". Husk at salgsmegleren får sitt oppdrag av en selger, så det er naturlig at han assisterer selgeren.

Du finner mer informasjon om hvem vi er ved å besøke www.franskbolig.no  (her for den norske avdelingen, og her for meglings- og boligjaktsvirksomheten).

01 mars 2023