franskmegling.no er den største eiendomsportalen på norsk med eiendommer i Frankrike

Er du ute etter en bolig i Frankrike finnes det to måter å finne drømmeobjektet: Du kan be noen lete for deg, eller du kan lete selv. Hvis du har prøvd å lete selv i «jungelen» av boligannonser på nettet, uansett språk, ble du kanskje ikke så mye klokere: Misvisende oversettelser, stor variasjon i opplysninger som gis om en bestemt bolig i to ulike annonser, dårlige bilder, mislykkede forsøk på å komme i kontakt med salgsmegler eller selger, osv. Vi gjør noe med saken:

  • Alle annonsetekster på franskmegling.no er oversatt manuelt til skandinavisk (som regel norsk) av profesjonelle oversettere.

  • Utvalget vi presenterer er ikke tilfeldig: Det er eiendommer som våre skandinaviske kunder har bedt oss finne for dem. Det er derfor store sjanser for at de oppfyller dine ønsker også.

  • Det er lett å komme i kontakt med oss på ditt språk for å be om mer informasjon om en bestemt eiendom.

Ikke minst får du bistand på "kjøpersiden"! Husk at salgsmegleren derimot får sitt oppdrag av en selger, så det er naturlig at han assisterer selgeren.

Ettersom stadig flere boligselgere henvender seg til oss presenterer vi også eiendommer som vi har et salgsoppdrag på. Kjøper du en av disse eiendommene blir dine interesser ivaretatt av våre eksperter i Norge hos FranskBolig, ikke av den norske megleravdelingen i Frankrike (Scandimmo).

Nettstedet franskmegling.no hører nemlig til samme konsern som FranskBolig. Den franske meglervirksomheten heter Scandimmo. Du kommer derfor til å være i kontakt med både FranskBolig (rådgivning) og Scandimmo (megling og formidling) alt etter behov.

Du får mer informasjon om hvem vi er ved å besøke både  www.franskbolig.no og www.scandimmo.fr.

13 août 2019