Prissjekk, hjelp med å kjøpe billigst mulig, boligkjøperforsikring m.m.

​Vurderer du å kjøpe en eiendom i Frankrike? Det beste rådet vi kan gi deg er å gjøre deg kjent med både boligmarkedet der du har tenkt å kjøpe, og hvilke rettigheter (og plikter!) kjøper og selger har i Frankrike. Denne informasjonen finner du på www.franskbolig.no samt hos våre eiendomseksperter i Norge og i Frankrike.

Nettsiden franskmegling.no viser deg et stort utvalg av eiendommer til salgs i Frankrike, som regel langs Middelhavet, for der våre kunder ofte ber oss om å lete for dem. Vi har tilgang til ALLE eiendommer i markedet, ikke bare de som selges gjennom meglere (55% av markedet).

Et boligjaktsoppdrag er kostnadsfritt, og bærer med seg en lang rekke fordeler du ikke får andre steder: Priskontroll, hjelp med å oppnå lavest mulig pris, boligkjøperforsikring (unik i bransjen!), tett oppfølging fram til overtakelsen der vi forsvarer dine interesser, juridisk bistand fra A til Å, vesentlig informasjon om arv, skatt m.m. Alt dette kostnadsfritt. Vår oppdragsgiver er deg, ikke meglerens selger! Du kan lese mer om hvordan vi jobber på www.franskbolig.no.

17 mars 2020