Prissjekk, hjelp med å kjøpe billigst mulig, boligkjøperforsikring m.m.

​Vurderer du å kjøpe en eiendom i Frankrike? Det beste rådet vi kan gi deg er å gjøre deg kjent med både boligmarkedet der du har tenkt å kjøpe, og hvilke rettigheter (og plikter!) kjøper og selger har i Frankrike. Denne informasjonen finner du på www.franskbolig.no samt hos våre eiendomseksperter i Norge og i Frankrike.

Nettsiden franskmegling.no viser deg et stort utvalg av eiendommer til salgs i Frankrike, som regel langs Middelhavet, ettersom det er der våre kunder oftest ber oss om å lete for dem. Vi har tilgang til samrlige eiendommer i markedet, ikke bare de som selges gjennom meglere (disse utgjør kun 55% av markedet).

​​​​​​​Et boligjaktsoppdrag er kostnadsfritt, og bærer med seg en lang rekke fordeler du ikke får andre steder: Prissjekk, hjelp med å oppnå lavest mulig pris, boligkjøperforsikring (unik i bransjen!), tett oppfølging fram til overtakelsen der vi forsvarer dine interesser, juridisk bistand fra A til Å, vesentlig informasjon om arv, skatt m.m. Alt dette kostnadsfritt. Vår oppdragsgiver er deg, ikke meglerens selger. Du kan lese mer om hvordan vi jobber på www.franskbolig.no.

FranskBolig er den eneste boligjegeren som tilbyr en boligkjøperforsikring (inkl. håndverkerforsikring m.m.) og en garanti mot skjulte feil og mangler. Disse forsikringene er særdeles viktige å ha når du handler en bolig i et land med en annen kultur, et annet språk og der boligkjøpsprosessen er en helt annen enn den du er vant til i Norge.

12 avril 2021