Best tilbud til skandinaviske selgere

FranskBolig i Norge og Scandimmo i Frankrike kan bistå. Kort fortalt kan du velge mellom tre alternativer:

 1. Du selger på egenhånd og får hjelp i hvert trinn av prosessen, alt etter behov, mot betaling. Dette alternativet passer kun for folk som er vant til å kjøpe / selge eiendommer i Frankrike.

 2. Den «norske modellen» der du betaler for markedsføring, visningstjenester osv. akkurat som du gjør når du gir et salgsoppdrag til en norsk eiendomsmegler. «No cure, no pay». Honorar: 2,95% av salgsbeløpet. Dette alternativet kan anbefales hvis du er en erfaren eiendomsselger i Frankrike, og må selge en dyr eiendom fortest mulig.

 3. Lavest risiko og raskest salg oppnår du som regel ved å gi et fullt megleroppdrag, som koster 4,9% eller 5,9% av salgsbeløpet (min. € 7 500), avhengig av om du kun ansetter oss for arbeidet. Vi samarbeider med lokale meglere og internasjonale boligformidlere, bruker mye penger og energi på markedsføring både i Frankrike og i utlandet (inkl. Skandinavia!), lager profesjonelt markedsføringsmateriale, sender boligannonsen til et stort antall potensielle interessenter og bruker en dyktig notar (kvaliteten på notarer er veldig variabel). Ikke minst bistår vi med budprosessen og selve salgsprosessen på en måte du neppe kommer til å oppleve hos andre eiendomsmeglere.

Ta kontakt for mer informasjon og et skreddersydd tilbud. Hver eiendom er unik. Hver selger er unik.

Ønsker du å selge din franske eiendom bør du helst ikke "tenke norsk":
 • Selgerens rettigheter og plikter er helt annerledes enn det du kjenner til fra Norge
 • Det samme må sies om kjøperens!
 • Prissettingen av eiendommer følger helt andre "regler" enn i Norge.
 • Eiendomsmeglerne er i hard konkurranse med hverandre for å få et salgsmandat fra deg. Deres prisvurdering påvirkes av dette iom at de vil påstå at de kan selge til en høyere pris enn konkurrentene, selv om de vet at de ikke vil kunne selge til denne prisen. Risikoen er dermed stor for at boligen din ikke blir solgt pga for høy prisantydning.
 • Markedsføringsalternativene er langt flere enn i Norge der det ofte holder å annonsere boligen på finn.no og i en av de største avisene.
 • Det er dyrt og vanskelig å annonsere en eiendom i Frankrike, i hvert fall hvis du ønsker at den skal skille seg ut i mengden.
 • Det finnes ingen fellesvisning med mange kjøpere som står i kø. Tvert i mot trengs ofte mange individuelle visninger før du får et bud.
 • Hele salgsprosessen er krevende og varer mellom tre og fire måneder.
 • Kjøper har mange muligheter til å trekke seg i løpet av prosessen hvis du ikke har gjort en god nok jobb ifm budgivningen.
 • Mye skjer muntlig og er ikke så lett å dokumentere dersom du trenger det ved en tvist med selger eller megler.

 

13 août 2019