Beste tilbud til skandinaviske selgere

FranskBolig i Norge og Scandimmo i Frankrike kan bistå gjennom tre alternativer:

 1. Du selger på egenhånd og får hjelp i hvert trinn av prosessen, alt etter behov, mot betaling. Dette alternativet passer hovedsakelig for deg som er vant til å kjøpe / selge eiendommer i Frankrike.

 2. Den «norske modellen» der du betaler for markedsføring, visningstjenester osv. akkurat som du gjør når du gir et salgsoppdrag til en norsk eiendomsmegler. «No cure, no pay». Honorar: 2,95% av salgsbeløpet. Dette alternativet kan anbefales hvis ønsker å selge en dyr eiendom fortest mulig.

 3. Lavest risiko og raskest salg oppnår du som regel ved å gi et fullt megleroppdrag. Vi samarbeider med alle de lokale meglerne direkte eller gjennom store meglernettverk og internasjonale boligformidlere. Vi markedsfører boligen langt mer enn lokale meglere og de fleste andre internasjonale meglere, slik at denne virkelig blir synlig for potensielle kjøpere (bestill listen over alle boligportaler vi bruker her). Vi følger norsk standard på markedsførig og salg. Vi sender boligen din til vår store kjøperportefølje. Vi bruker en dyktig notar som er vant til å jobbe for skandinaver, og som vi kan stole på. Ikke minst bistår vi med budprosessen og salgsprosessen med tett oppfølging og viktige råd.

Ta kontakt for mer informasjon og et skreddersydd tilbud. Hver eiendom er unik. Hver selger er unik.

Ønsker du å selge din franske eiendom bør du helst ikke "tenke norsk":
 • Selgerens rettigheter og plikter er helt annerledes enn det du kjenner til fra Norge, og det samme gjelder kjøperens
 • Prissettingen av eiendommer følger helt andre "regler" enn i Norge.
 • Eiendomsmeglerne er i hard konkurranse med hverandre for å få et salgsmandat fra deg. Deres prisvurdering påvirkes av dette ettersom de vil påstå at de kan selge til en høyere pris enn konkurrentene, selv om de vet at de ikke vil kunne selge til denne prisen. Risikoen er dermed stor for at boligen din ikke blir solgt på grunn av for høy prisantydning.
 • Markedsføringsalternativene er langt flere enn i Norge, der det ofte holder å annonsere boligen på finn.no og i en av de største avisene.
 • Det er dyrt og vanskelig å annonsere en eiendom i Frankrike, i hvert fall hvis du ønsker at den skal skille seg ut i mengden.
 • Det finnes ingen fellesvisning med mange kjøpere som står i kø. Tvert i mot trengs det ofte mange individuelle visninger før du får et bud.
 • Hele salgsprosessen er krevende og varer mellom tre og fire måneder.
 • Kjøper har mange muligheter til å trekke seg i løpet av prosessen hvis du ikke har gjort en god nok jobb i forbbindelse med  budgivningen.
 • Mye skjer muntlig og er ikke så lett å dokumentere dersom du trenger det ved en tvist med selger eller megler.

Har du funnet en kjøper selv og trenger bistand gjennom salgsprosessen? Alle våre tjenester til selgere finner du her.

12 avril 2021