Forrige side

Hus
i Creissan (34370) - Ref. 666V3641M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Ny

Hus i Creissan
34, Hus med 4 soverom på 180 m²

€267 500

Vakkert landsbyhus med 180 m² boareal, inkludert 4 soverom og 2 bad, med en solrik og privat gårdsplass og to terrasser, som ligger i en turistby nær Capestang og Canal du Midi.
Dette tre-etasjers huset har blitt totalrenovert til høy standard, med nytt tak, ny fasade, nye elektriske installasjoner og doble vinduer, samtidig som den opprinnelige sjarmen opprettholdes.
På grunnplan åpner entreen ut mot en lys stue med et antall vinduer på hver side, samt en glassdør som åpner ut mot gårdsplassen, og dermed bringer inn mye lys. Det er en karakteristisk peis, med varmefordelingsrør til de øvre nivåene. Stuen fører til det fullt utstyrte kjøkkenet med doble vinduer som går ut mot gårdsplassen, og et pantry. Det er også et gjestetoalett på dette nivået.
En åpen trapp fra stuen fører til en liten gang i første etasje som fører til et soverom med balkong, et andre soverom og et familiebad med stort badekar. I denne etasjen er også master suite bestående av et soverom med to par glassdører som vender ut mot en privat terrasse med utsikt over gårdsplassen, et eget dusjrom og et omkledningsrom. Gjennom en av dørene føres du til en privat trapp som fører ned til et lite gårdsrom bak huset, slik at dette rommet kan forvandles til et studio med privat tilgang, hvis ønskelig. Det er en liten lukket plass i bunnen av trappen, stor nok til lagring av motorsykkel / sykler.
I øverste etasje er det en åpen hems (eller 4. soverom) med originale gulvfliser. Denne plassen er helt isolert og kan konverteres til 2 soverom eller et soverom pluss kontor, etter ønske.
Utenfor er den vakre gårdsplassen veldig intim og privat, med tregulv og en dør som vender ut mot den lille gårdsplassen. I tillegg er det et overbygd område som brukes til lagring, noe som vil være ideelt for et sommerkjøkken.
Dette sjarmerende huset har blitt nydelig restaurert og godt vedlikeholdt, klart til å flytte inn umiddelbart. Det ville fungere så vel som et komfortabelt familiehjem, så vel som et "lock-up and go" -hus.
Grunnplan:
Inngangsparti - 7,2 m²
Stue –33m²
Kjøkken - 22 m²
Kjeller - 2m²
WC - 3m²
1ste.:
Gang - 5 m²
Soverom 1 –16m²; terrasse - 8 m²
Soverom 2 - 15m²
Bad - 7m²
Foreldresuite - soverom - 22 m²; tilstøtende dusjrom - 3m²; garderobe - 7m²; terrasse - 7m²
2.:
Loft - 35 m² (30 m² Carrez-lov)
Ytre:
Gårdsplass - 40 m²
Dekket areal - 8 m²
Liten gårdsplass - 10 m²
Diverse:
Oppvarming med elektriske radiatorer og peis
Høy isolasjon
Doble vinduer i hele
Alt i kloakken
Røykvarsler
Jordskatt rundt 800 € pa

Beliggenhet: 
Creissan - Vinlandsby og populært turistmål, med middelalderslott og kirke fra det 12. århundre, offentlig svømmebasseng og noen lokale fasiliteter (men bare 2 minutter fra den større landsbyen Capestang med supermarkeder, kafeer og restauranter), 20 minutter fra Béziers og Narbonne, 35 minutter til strendene i Middelhavet og 40 minutter fra Béziers flyplass, mindre enn en time fra Montpellier og Carcassonne flyplasser.

Mer detaljer

  • Tomtestørrelse : 143 m²
  • Varmt vann : elektrisk
  • Intern tilstand : meget god
  • Ekstern tilstand : renovert
  • 4 soverom
  • 3 terrasser
  • 2 dusjrom
  • 2 toalett

Stikkord

  • Double vitrages
  • butikker i gangavstand

Praktisk informasjon