Forrige side

Hus
i Ginestas (11120) - Ref. 666V3754M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i Ginestas
11, Hus med 5 soverom på 235 m²

€390 000

TO ATTRAKTIVE HUS MED SOLFYLLT HAGE, BASSENG OG TERRASSER I EN POPULÆRT LANDSBY I NÆRHETEN NARBONNE

Sjarmerende landsbyeiendom bestående av to uavhengige hus, som tilbyr henholdsvis 175 m² og 60 m² som deler en solrik felles gårdsplass med oppvarmet svømmebasseng, en konvertibel garasje, en takterrasse og et verksted i landsbyens historiske sentrum, innen gangavstand fra alle fasiliteter.
Hovedhuset er totalrenovert til en meget høy standard, i tråd med bygningens opprinnelige sjarm, samtidig som det beholder mange av de originale funksjonene. Hovedinngangen åpner seg mot en elegant spisestue med stor takhøyde og vedovn. Dette rommet fører inn til et nylig utstyrt moderne kjøkken som åpner ut mot gårdsplassen som forbinder de to husene. Stuen er tilgjengelig fra kjøkkenet og har en inngang gjennom en gang med utgang til gaten, som kan brukes til lagring. I første etasje er det et romslig rom som for tiden brukes som et musikkrom, men som også kan brukes som en andre stue eller et tredje soverom. På dette nivået er det også ytterligere to soverom, et stort omkledningsrom og et moderne dusjrom. En original trapp fører til toppetasjen, som inkluderer et lite treningsstudio, en privat terrasse og et loftområde.
Det andre huset, uavhengig av hovedhuset, ligger på den andre siden av gårdsplassen. I grunnetasjen er det stue, kjøkken og dusjrom. I første etasje er det 2 soverom og et toalett. Denne eiendommen er for tiden i bruk for forbipasserende venner eller familie, men har alt potensialet i en inntektsgenererende leiebolig.
Gårdsplassen er et eksepsjonellt pluss  ved eiendommen, romslig, men privat, med mange forskjellige områder for servering og avslapning. En dør fra hovedgårdsplassen åpner mot en mer bortgjemt gårdsplass som huser et 4m x 2m svømmebasseng, med et omkringliggende tredekk ideelt for soling. Det oppvarmede bassenget har en integrert "bølgemaskin" for motstandssvømming. Eiendommen har også en stor garasje med et verksted i første etasje med samme dimensjoner, som kan gjøres om til flere overnattingssteder hvis ønskelig.
Denne interessante eiendommen gir mange muligheter, enten som enebolig eller som fritidsbolig, med mulighet for å generere inntekter og utvide seg ytterligere.
Beliggenheten: i en populær og livlig landsby i Minervois nær Narbonne og Canal du Midi er en ekstra ressurs!
Hovedhus:
Grunnplan 
Stue / stue - 13,2 m²
Kjøkken - 20 m²
Spisestue - 20 m²
Passasje - 13,5 m²
1.:
Soverom 1 - 12m²
Soverom 2 - 10m²
Omkledningsrom - 8,5 m²
Musikkrom / soverom 3 - 29m²
Dusjrom - 7,4 m²
2.:
Treningsrom / loftsrom - 22 m²
Takterrasse - 13 m²
Andre hus:
1.:
Stue - 14 m²
Kjøkken - 7,7 m²
Gang - 4 m²
Dusjrom - 3 m²
2.:
Soverom 1–12 m²
Soverom 2 - 14m²
WC / gang - 4m²
Ytre:
Gårdsplass - 80 m²
Bassengterrasse - 44 m²
Garasje - 36 m²
Verksted - 36 m²
Diverse:
Elektriske ovner gjennom
Doble vinduer på de fleste vinduer i hovedhuset
møbler i det lille huset er inkludert
Resten kan diskuteres

Plassering :
Ginestas - Stor livlig landsby i Minervois med alle butikker, inkludert 3 restauranter, kafé og bakeri - 5 minutter fra Canal du Midi, 15 minutter fra Narbonne og motorveier, 45 minutter fra flyplasser i Carcassonne, Béziers og Perpignan og 35 minutter fra strendene

Delegering av mandat

Mer detaljer

 • Tomtestørrelse : 319 m²
 • Varmt vann : elektrisk
 • Intern tilstand : god
 • 5 soverom
 • 1 terrasse
 • 2 bad
 • 3 toalett
 • 1 garasje
 • 1 hule

Stikkord

 • svømmebasseng
 • butikker i gangavstand

Praktisk informasjon