Forrige side

Hus
i Homps (11200) - Ref. 666V3643M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Ny

Hus i Homps
11, Hus med 5 soverom på 330 m²

€385 000

Romslig vingårdshus, som ligger ved bredden av Canal du Midi i en livlig og ettertraktet landsby, og som tilbyr omtrent 330 m² boareal, inkludert 5 soverom, 3 dusjrom, 2 salonger, et stort kjøkken, spillrom og en sjarmerende privat hage med basseng.
Denne betydelige eiendommen er bygget over 3 etasjer og har blitt pusset opp på en sympatisk måte og har beholdt mange originale detaljer som synlige bjelker, originale fliser, vinfat osv., Samtidig som det gir romslige og moderne oppholdsrom.
I første etasje åpner et stort kjøkken / spisestue, ideelt for store møter, direkte ut i hagen. Denne plassen fører til et stort rom (for tiden et spillrom) med originale kar og dører til hagen. Det er også et stort våtrom med dusj på dette nivået.
Første etasje har for tiden 3 soverom (inkludert hovedsoverommet) et stort bad, en stue, et kontor og en bod. Kontoret og boden kan enkelt gjøres om til dusjrom ved siden av soverommene.
I øverste etasje er det en enorm trendy stue med flott utsikt over kanalen, 2 soverom til og et dusjrom. Hvis ønskelig kan hele dette nivået konverteres til en gite med tillegg av et kjøkken.
Den sjarmerende hagen som er lett å vedlikeholde på ca. 100 m² er hovedsakelig gruslagt, med modne busker og trær fra Middelhavet og et basseng på 3m x 3m.
For tiden er det et stort fritidshus, den fleksible utformingen av denne eiendommen og dens ønskelige beliggenhet ved bredden av Canal du Midi, som gjør den ideell for et bed and breakfast / gîte. En attraktiv eiendom med mye potensial!
Grunnplan:
Kjøkken / spisestue - 63m²
Spillerom - 27 m²
Dusjrom - 7,7 m² (italiensk dusj, vask og toalett)
1.:
Soverom 1 - 30m2 med eget bad - 7,7m² (badekar, dusj, vask og toalett)
Soverom 2 - 9m²
Soverom 3 - 12m²
Stue - 20 m²
Kontor - 10,6 m²
Skap / omkledningsrom - 8,6 m²
Hall - 12 m²
2.:
Stue - 90m²
Soverom 4 - 13 m²
Soverom 5 - 14m²
Dusjrom - 6.3m² (dusj, vask og toalett)
Diverse:
Bygass sentralvarme
Doble vinduer i 2. etasje
Alt i kloakken
Offentlig parkering på 50m
Eiendomsskatt på rundt 2000 € pa
Plassering :
Homps - Populær landsby i utkanten av Canal du Midi med alle butikker, inkludert flere restauranter, kafeer etc., og en fritidsvann med nautiske aktiviteter og strender, 25 minutter fra Narbonne, 40 minutter fra Carcassonne, mindre enn en time fra flyplassene ved Béziers og Perpignan, og 40 minutter til Narbonne Plage

Mer detaljer

  • Tomtestørrelse : 322 m²
  • 5 soverom
  • 1 terrasse
  • 3 dusjrom
  • 3 toalett

Stikkord

  • svømmebasseng
  • butikker i gangavstand

Praktisk informasjon