Forrige side

Hus
i La Redorte (11700) - Ref. 666V3743M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i La Redorte
11, Hus med 3 soverom på 91 m²

€195 000

IDEAL FERIEVILLA I EN SJARMERENDE SLOTTSEIENDOM MED EGET SVØMMEBASSENG

Denne ideelle ferievillaen med privat basseng, i en sjarmerende chateau-eiendom, ligger i hjertet av en livlig landsby langs den verdensberømte Canal du Midi, og tilbyr omtrent 91 m² boareal med 3 soverom, 2 bad og en vakker hage.
Dette plettfrie feriehuset representerer en sjelden mulighet, å være en del av et slottseiendom i sameie. Det praktfulle slottet fra 1700-tallet, fullstendig restaurert og renovert, er satt opp som et hotell i sommersesongen, med kunstutstillinger og en livlig atmosfære. Denne villaen er en del av et sett med 20 hus som alle har tilgang til et nydelig 25m felles svømmebasseng som er fullt tilgjengelig, og det samme er slottet med tilgang til baren, spa områdene og de fantastiske middelhavshagene som omgir den.
Med en elektronisk port beskyttet med en kode er parkeringsplassen sikret og privae, ideelt like utenfor huset.

Villaen åpner til et stort åpent kjøkken, stue og spisestue som fører direkte til solterrassen og svømmebassenget, med en avslappet og omgjengelig atmosfære. Nede er også hovedsoverommet med eget bad. Dette rommet er fylt med lys og vender ut mot hagen.
Etter mer lagringsplass og separat toalett fører den vakre steintrappen til et annet dobbelt soverom med utsikt over hagen, et tomannsrom med utsikt over det fantastiske felles svømmebassenget.
Den helt private hagen og svømmebassenget tilbyr omtrent 59 m² uteareal og er perfekt egnet for å slappe av i solen eller dele måltider og grill på den skyggefulle terrassen.
I hjertet av en av de vakreste landsbyene i regionen, presenterer denne villaen en sjelden og perfekt mulighet for feriehus, som gir eleganse og letthet.
Grunnplan
Inngangsparti - 7,21 m²
Åpen stue - 26.40 m²
Soverom 1 - 13.31 m² med eget bad på 3.40 m²
Separat toalett - 1,33 m²
1.:
Soverom 2 - 11.83 m²
Soverom 3 - 14,21m²
Dusjrom - 2.29m²
Hall - 2.29m²
Trapper - 1,72 m²
Utenfor: 59,76 m² hage og privat terrasse med privat svømmebasseng på 3 x 5 m samt tilgang til eiendommen og til felles svømmebasseng på slottet
Diverse:
Doble vinduer
Privat parkering
Reversibel klimakontroll
Røykvarsler

Sted: La Redorte: Stor livlig landsby i Minervois grenser til Canal du Midi med alle butikker - supermarkeder, restauranter, kafé og bakeri osv. - 30 minutter fra Narbonne og Carcassonne, 45 minutter fra flyplassene i Béziers og Perpignan, 5 minutter fra Lac Jouarres med strand og nautiske aktiviteter.

Mer detaljer

  • Tomtestørrelse : 173 m²
  • Utsikt : hage
  • Intern tilstand : meget god
  • 3 soverom
  • 1 terrasse
  • 1 bad
  • 1 dusjrom
  • 2 toalett
  • 1 parkering

Stikkord

  • svømmebasseng

Praktisk informasjon