Forrige side

Hus
i Villefranche-sur-Mer (06230) - Ref. 666V4682M

Be om mer informasjon

Dine rettigheter vedr. dine persondata kan du lese om under «Disclaimer» i bunnen av denne siden.

Hus i Villefranche-sur-Mer
06, Hus med 3 soverom på 165 m²

€1 590 000

Nydelig rekkehus med 4 soverom beliggende i det ettertrakede private området Castellet i Villefranche-sur-Mer.

Dette sjarmerende provençalske huset har en ettertraket beliggenhet i Villefranche-sur-Mer-inne i det private og sikre domenet 'Domaine du Castellet', kjent for sine luksusvillaer. Boligen har en vakker utsikt over havet og Saint-Jean-Cap -Ferrat, og har blitt fullstendig renovert innvendig til de høyeste standarder med kvalitetsinnfestinger og beslag. Gamlebyen i Villefranche og stranden ligger 10 minutter med bil eller ca 25 minutter til fots, og innen kort gangavstand har du et lite supermarked som er åpent 7 dager i uken.

Huset er inndelt på tre nivåer og tilbyr privat parkering for opptil 3 biler. Ved hovedinngangen, bak en privat port, har du en parkeringsplass for en bil, omgitt av en hage med blomster og busker. Første etasje har en gang med trapper som forbinder de tre nivåene, en stor stue med kjøkken i åpen planløsning og dører som fører til den vakre terrassen med fantastisk sjøutsikt. Terrassen har et spisebord og en salong med sofa og stoler, et lite basseng over bakken og et sommerkjøkken med grill. Fra første etasje fører trappene opp til andre etasje hvor det er tre soverom - ett med eget bad og balkong med havutsikt. Det er et andre bad med dusj og toalett og et annet separat toalett i gangen, deles med de to andre soverommene. Alle soverommene er pent ferdig med parkett og har mye lys og vakker utsikt over havet.

Kjelleren har blitt omgjort til et uavhengig studio - som også kan brukes som en stor hovedsoverom - med stue, soverom, garderobe og et romslig bad med dusj og badekar. I tillegg til den interne trappen, har denne etasjen også sin egen uavhengige inngang fra gateplan. Kjelleren inneholder også et vaskerom med dobbel vask og separat bod, med mulighet for å bygge et annet kjøkken.

Denne fantastiske eiendommen ville være perfekt som feriehus, men kan også være en herlig helårsbolig. Villefranche -sur -Mer har en perfekt beliggenhet på den franske rivieraen - kjøreavstanden fra Monaco og Nice flyplass er bare 20 minutter - og er en autentisk by som har en stemning hele året. Beaulieu-sur-Mer, Saint-Jean-Cap-Ferrat og byen Nice ligger en kort kjøretur fra huset. I nærområdet finner du et stort utvalg av utmerkede restauranter og kafeer, butikker og restauranter. Markeder, strender og turstier i uberørt natur.

Mer detaljer

  • Utsikt: sea
  • Kjøkken: I åpen løsning
  • Innvendig stand: meget god
  • 3 soverom
  • 2 terrasser
  • 4 bad
  • 2 toalett
  • 3 parkering

Stikkord

  • svømmebasseng
  • havutsikt

Juridisk informasjon

Praktisk informasjon