Vi leter etter kvalitetseiendommer i hele markedet (kostnadsfritt)

​franskmegling.no er en boligportal, den største i sitt slag. Bak tjenesten står FranskBolig i Norge og Scandimmo i Frankrike. FranskBolig er ditt første kontaktpunkt når du vurderer å kjøpe en eiendom i Frankrike. Scandimmo er den norske meglervirksomheten i Frankrike som vi trenger fordi det er ulovlig å megle franske eiendommer utenfor Frankrike.

Selv om det finnes tusenvis av spesialutvalgte eiendommer på franskmegling.no, finnes det enda flere til salgs enn de som er annonsert på nettsiden. Vi har tilgang på alle eiendommer i Frankrike, så vi finner nok det du er ute etter. På denne siden finner du et forenklet skjema der du kan oppgi dine søkekriterier slik at en av våre boligspesialister kan begynne å lete for deg. Fint om du også presiserer om du har tenkt til å være i Frankrike for å se på boliger i nærmeste fremtid.

Legg inn dine søkekriterier

Dine detaljer

Tittel*
Navn*
Fornavn
E-post*
Mobiltelefon
Telefon
*Obligatorisk

Kontakt meg helst


Registrering av mailadressen utføres etter godkjenning fra oss. Ønsker du å melde deg ut, send en mail til info@franskmegling.no.
Alle opplysninger som vi registrerer skal utelukkende brukes av Europimmo Consulting, og kommuniseres ikke til tredjepart.
Du har tilgang til dine registrerte opplysninger (ihht lov 2004-575 fra 21. juni 2004). Kontakt Fransk Megling i så fall.