Vi leter etter kvalitetseiendommer i hele markedet (kostnadsfritt)

​franskmegling.no er en boligportal, den største i sitt slag. Bak tjenesten står FranskBolig i Norge og Scandimmo i Frankrike. FranskBolig er ditt første kontaktpunkt når du vurderer å kjøpe en eiendom i Frankrike. Scandimmo er den norske meglervirksomheten i Frankrike (det hadde vært ulovlig å megle franske eiendommer fra Norge).Selv om det finnes tusenvis av spesialutvalgte boliger på franskmegling.no, finnes det enda flere til salgs i dagens boligmarked. Vi har tilgang på alle eiendommer i Frankrike, så vi finner nok det du er ute etter. Under finner du et forenklet skjema der du kan oppgi dine søkekriterier. En av våre boligspesialister leter for deg kostnadsfritt. Om du har tenkt å være i Frankrike for å se på boliger i nærmeste fremtid kan du gjerne gi oss beskjed, så blir det lettere å planlegge arbeidet fram til
visninger.


Legg inn dine søkekriterier

Dine detaljer

Tittel*
Navn*
Fornavn
E-post*
Mobiltelefon
Telefon
*Obligatorisk

Kontakt meg helst


Registrering av mailadressen utføres etter godkjenning fra oss. Ønsker du å melde deg ut, send en mail til info@franskmegling.no.
Alle opplysninger som vi registrerer skal utelukkende brukes av Europimmo Consulting, og kommuniseres ikke til tredjepart.
Du har tilgang til dine registrerte opplysninger (ihht lov 2004-575 fra 21. juni 2004). Kontakt Fransk Megling i så fall.