Vi leter etter kvalitetseiendommer i hele markedet (kostnadsfritt)

​franskmegling.no er en boligportal, den største i sitt slag. Bak tjenesten står FranskBolig i Skandinavia og Scandimmo i Frankrike. FranskBolig er ditt første kontaktpunkt når du vurderer å kjøpe en eiendom i Frankrike. Scandimmo er den skandinaviske meglervirksomheten i Frankrike (det hadde vært ulovlig å megle franske eiendommer fra Norge).Selv om det finnes tusenvis av spesialutvalgte boliger på franskmegling.no, finnes det enda flere til salgs i dagens boligmarked. Vi har tilgang på alle disse, så vi finner nok det du er ute etter hvis du fyller inn skjemaet under eller dette skjemaet. En av våre lokale skandinaviske boligspesialister vil gå i gang med å lete for deg, kostnadsfritt. Om du finner en bolig selv, ta kontakt, så sender vi deg flere opplysninger og adressen.FranskBolig er den eneste boligjegeren som tilbyr en boligkjøperforsikring (inkl. håndverkerforsikring m.m.) og en garanti mot skjulte feil og mangler. Disse forsikringene er særdeles viktige å ha når du kjøper bolig i et land med en annen kultur, et annet språk og der boligkjøpsprosessen er en helt annen enn den du er vant til i Norge.Informasjonssikkerhet og personvernforordningen: Les under "Disclaimer" for mer informasjon eller send mail til gdpr@franskbolig.no.


Legg inn dine søkekriterier

Dine detaljer

Tittel*
Navn*
Fornavn
E-post*
Mobiltelefon
Telefon
*Obligatorisk

Kontakt meg helst


Registrering av mailadressen utføres etter godkjenning fra oss. Ønsker du å melde deg ut, send en mail til info@franskmegling.no.
Alle opplysninger som vi registrerer skal utelukkende brukes av Europimmo Consulting, og kommuniseres ikke til tredjepart.
Du har tilgang til dine registrerte opplysninger (ihht lov 2004-575 fra 21. juni 2004). Kontakt Fransk Megling i så fall.